1. Menyediakan kambing hidup sahaja.
– kambing = RM 850/ekor (-30kg)
– bebiri = RM 900/ekor (35-40kg)
2. Proses pemotongan
– sembelihan, lapah dan cincang = RM50/ekor
– sembelihan dan lapah sahaja = RM30/ekor
3. Proses memasak berlauk (jika guna kambing anda)
– jenis masakan : kari, kurma, beriani, sup = RM300/ekor
– jenis masakan : rendang, stew, kuzi = RM350/ekor
4. Proses memasak berlauk (jika guna kambing kami)
– jenis masakan : kari, kurma, beriani, sup = RM1150/ekor
– jenis masakan : rendang, stew, kuzi = RM1180/ekor
5. Proses memasak BBQ (menggolek/membakar) =RM600/ekor
– menyediakan grill stall dan khemah khas untuk membakar
– menyediakan sos BBQ dan sos mayonis

(Visited 49 times, 1 visits today)